Over ons

Over PKG Bouw

Welkom bij PKG Bouw, uw vertrouwde partner voor al uw bouwbehoeften. Met jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, streven we ernaar om uw bouwprojecten tot een succes te maken. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons moet kiezen:

Ons verhaal

Bij PKG Bouw begon onze reis met een passie voor vakmanschap en klantgerichtheid. We zijn trots op onze betrouwbare, kwalitatieve bouwdiensten en onze toewijding aan maatwerk. Onze geschiedenis is een verhaal van groei, innovatie en het overtreffen van klantverwachtingen. Sluit u aan bij ons terwijl we blijven bouwen aan de toekomst.

New Build houses
Onze missie

Bij PKG Bouw is onze missie duidelijk: we streven ernaar om hoogwaardig vakmanschap te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen bij elk project dat we aannemen.

Onze visie

Onze visie is om een voortrekkersrol te spelen in de bouwindustrie, waarbij we innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid centraal stellen, en zo bijdragen aan de creatie van inspirerende en functionele ruimtes.

Honderden klanten vertrouwen op ons

Waarom kiezen voor PKG Bouw? Lees hieronder!

Bij PKG Bouw staat vakmanschap op maat centraal. Met ons uitgebreide dienstenpakket en toegewijd team bieden we betrouwbare, hoogwaardige bouwoplossingen. Onze klantgerichte aanpak garandeert tevredenheid en succes bij elk project.

Ons team

Bij PKG Bouw hebben we een gepassioneerd team van experts met uitgebreide ervaring en vakmanschap. Samen streven we naar perfectie in elk project, met aandacht voor detail en klanttevredenheid als onze drijvende krachten.

Peter Theisz

Eigenaar

Het proces! Hoe gaat PKG Bouw te werk?

Bij PKG Bouw streven we ernaar om uw bouw- of renovatieproject zo soepel en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Hier is hoe ons proces in zijn werk gaat:

Consultatie en Planning:

We beginnen met een uitgebreid gesprek om uw wensen en behoeften te begrijpen. Samen stellen we een plan op dat past bij uw visie en budget.

Ontwerp en Voorbereiding:

Ons team van experts zal een passend ontwerp creëren en alle benodigde voorbereidingen treffen, van bouwvergunningen tot materiaalkeuze.

Uitvoering en Bouw:

Nadat alle voorbereidingen zijn voltooid, starten we met de daadwerkelijke bouw. Onze ervaren vakmensen zullen nauwkeurig en efficiënt werken om uw project tot leven te brengen.

Afwerking en Controle

We zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt afgewerkt en voeren grondige kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan onze hoge normen en aan uw verwachtingen.

Lees wat onze tevreden klanten te zeggen

Ontdek de verhalen van onze gewaardeerde klanten en de positieve impact van onze diensten op hun projecten.

"PKG Bouw heeft mijn verbouwingsproject tot een groot succes gemaakt. Ze waren punctueel, professioneel en leverden uitstekend vakmanschap. Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare bouwdiensten!"
Annelies de Vries
"Als kritische klant was ik aangenaam verrast door de inzet van PKG Bouw. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en leverden stuc- en schilderwerk van topkwaliteit."
Jan van den Berg
"PKG Bouw heeft onze keukenrenovatie gedaan en we zijn dolblij met het resultaat. Het team was vriendelijk, deskundig en hield zich aan de afgesproken planning. Ze hebben onze droomkeuken werkelijkheid gemaakt. Bedankt, PKG Bouw!"
Linda Jansen